| Tytuł: | Jak rzucić? |
| Autor: | Romek 9.9.2011, 08:17 |
| Witam. Ostatnio zastanawiam się nad rzuceniem palenia. Powiedzcie mi proszę jakie są wasze metody na rzucenie palenia? | |
| Tytuł: | Jak rzucić? |
| Autor: | Miesil 20.12.2011, 11:53 |
| Wspaniała książka Allena Cara,Znam kilka osób które rzuciły palenie dzięki tej książce.Sam z niej skorzystałem,i o dziwo nie palę już kilka miesięcy.Jeżeli jest ktoś, komu bardzo zależy na rzuceniu palenia a jest, (nazwijmy to leniem do czytania) mogę zaproponować tą książkę w formie mp3.Wgrywamy na dowolny nośnik odtwarzający format mp3 nakładamy słuchawki i relaksująco słuchamy.Metoda bardzo skuteczna-polecam.Zainteresowani taką metodą mogą pisać na maila (miesil1@xxx) lub GG nr 5748687 ZAPRASZAM. | |

Zdrowie online
Dieta powinna być uwarunkowana wiekiem i zapotrzebowaniem energetycznym – osoby mało aktywne fizycznie zużywają mniej energii niż te, które dużo czasu poświęcają na sport bądź wykonują pracę zawodową wymagającą wysiłku fizycznego.
Rak-objawy
Nowotwory rozwijają się w ludzkim ciele tylko w pewnych warunkach. Takimi czynnikami mogą być niedobory upośledzające działanie naszego systemu immunologicznego – naszego naturalnego obrońcy przed komórkami rakowymi.
Wybielanie zębów
Laserowe wybielanie zębów należy do najbardziej efektywnych metod wybielania. Choć jest dosyć kosztowne (ceny zaczynają się od 1.000 zł), to na pewno skuteczne i na trwałe może zapobiec nawracaniu przebarwień.