| Tytuł: | spełnienie marzeń za palenie |
| Autor: | Dadzia 5.9.2011, 16:15 |
| Mój sposób na zaprzestanie palenia był banalny dziś jestem bardzo z siebie dumna i mogłam spełnić swoje marzenia za palenie. Wiecie co odkładalam sobie każdego dnia pieniądze na papierosy do skarbonki i tak przez pół roku. A potem zdziwienie, miałam tyle kasy, że mogłam pojechać na wymarzoną wycieczkę. Do dziś nie palę już w sumie 2 lata, taka metoda naprawdę mnie zmobilizowała. | |

Zdrowie online
Dieta powinna być uwarunkowana wiekiem i zapotrzebowaniem energetycznym – osoby mało aktywne fizycznie zużywają mniej energii niż te, które dużo czasu poświęcają na sport bądź wykonują pracę zawodową wymagającą wysiłku fizycznego.
Rak-objawy
Nowotwory rozwijają się w ludzkim ciele tylko w pewnych warunkach. Takimi czynnikami mogą być niedobory upośledzające działanie naszego systemu immunologicznego – naszego naturalnego obrońcy przed komórkami rakowymi.
Wybielanie zębów
Laserowe wybielanie zębów należy do najbardziej efektywnych metod wybielania. Choć jest dosyć kosztowne (ceny zaczynają się od 1.000 zł), to na pewno skuteczne i na trwałe może zapobiec nawracaniu przebarwień.